| Newbie Нов ли сте да BavarianSPEED? Капка в и да се въведе! |  | 
07-01-2009, 05:07 PM
| | Newbie | | Присъедини Дата: Jul 2009 Място: Център, HTown
Ride: S62 | | | Новите държави: Dinan e39 M5 Хей момчета - са били в Н-град, тъй като февруари и качват на автомобил няколко месеца назад от Денвър. Аз написа за закупуване на борда и т.н. M5 така че ето го отново. Както и да е, надявам се да навакса с вас в някакъв етап.
Нишката:
--------------------
Добре момчета, най-накрая намери време да сложите няколко думи и снимки заедно. Надявам се да се радвате. Част I - Преместване
Аз предполагам че всичко започва обратно в края на 2008 г., когато получих дума, че ще бъде преместване в Хюстън от текущата ми място, Пърт, Западна Австралия. В експатриране процес е доста продължителен един сортиране работна виза и множество други дребни неща, така че постоянно в движение датата на февруари. В момента в Пърт Карах така:
А прекрасни E34 M5, че предишният собственик е прекомерно висок изразходвани суми за връщане на парите да се доближат до конкурс състояние. 125000 км по часовник и сериозно бързо за E34 M5. Тази кола dyno'd 280rwhp когато E92 M3 dyno'd 315wrhp 10 минути преди. В E34 е малко кит на разстояние от линията, но след като веднъж сте имали S38 B36 до миналото 4k об. / мин е напълно задоволителна. Всъщност, в колата, която ме доведе до автомобили М е моята любовна афера с e30 M3, това беше първата ми кола:
А спорта Evo е дългосрочна цел. Най-възнаграждаване на автомобил М правени някога, автомобил, който напълно и съвсем докаже, че не трябва да се шофиране в Mach 9 да има усмивка Cheshire измазани в лицето ти. Във всеки случай, при откриването на предстоящото си ход в Тексас, започнах да преглеждам форумите и продажбите на автомобили уеб сайтове за кола, и няма друг автомобил, отколкото една кола М би напълно ме удовлетворява. Както автомобилна застраховка е толкова скъпо в САЩ, както и вероятността, че ще пребивават в един апартамент, бързо изключи наличието на две коли, играчки и практичен автомобил е извън въпроса. Така че, аз се нуждаеше от автомобил М, че е практически ... естествено аз усъвършенства в на E39. След като представа за цените Оставих го на това, аз ще трябва да почака, докато бях в страната, преди да могат да продължат преследването. ЧАСТ II - Придобиване
Пълен напред към февруари 2009 г., пристигане, луд (и глупав) неща, за да направя, за да се приравняват и до скоростта на работа. Няма време да гледам на автомобили (компания кола под наем на този етап). Бързо превъртане напред отново до март и нещата започват да се успокои. Ловът започва. Какво бързо стана ясно, е значително прекъсване между това, което исках продавачи и купувачи, което исках да плати. Очевидно икономика при падане от пода не е филтриран до някои продавачи, които искаха цените в рамките 10k на E60 M5.
Оказва се, на E39 е рядко животно, дори и в САЩ със само 2-3 за продажба (онлайн) в Хюстън във всеки един момент. Проверих няколко от тях, но за съжаление аз бях дълбоко разочарован, автомобили изпъди твърд (което потвърждава желанието ми за М5), но има множество недостатъци, които ще бъг се разкарай от мен с течение на времето. Не бих могъл да се раздели с пари, освен ако не е бил близо до перфектно.
С такъв тънък избор в Хюстън, разклонена и започна да се има предвид от държавните автомобили. Както се оказва, имаше няколко на M5Board, една S2 и Mottatis S2 +, която ме интересува. Изпратих на разстояние от няколко премиера, открити повече за автомобили, но е малко по-склонни да се обадя като знаех, до нищо за E39's. В Опитът показа, че можех да дръпна спусъка на някоя от тези коли и е много щастлив. Жилище на факта, че мога да имам, но пропуснали по, силно модифициран M5 с голям опит и правото на обслужването за едни и същи хора пари иска за склад коли с малко история, станах леко отчаян, аз не искам фондова M5 вече, така че критерии за търсене свиват отново ...
С нищо по M5board, извършвано за цялата страна търси autotrader т.н. използване на "Динан ',' Supersprint" и "модифициран" в филтъра, за да намали резултата. Обикновено, колите, които излязоха са lightweights, Динан Етап 1 или 2 Модификации, или резервни части ауспуси, обаче два автомобила са били повече или по-малко това, което бях преследване (без прекомерен тагове цена):
В една страна, 2000 г., с заглавията СС, консервни кутии и окачването Модификации изглеждаше като добра кола, но без повече модове, разстоянието е твърде висока за цената.
Вторият, черен (тя не е държава, която) е 2002 автомобил намира в Денвър с 51k мили със следните изменения:
Динан Cais, МЗП, туберкулоза's, Вел стекове, МБК, маховик, ауспуси, осанка барове отпред и отзад, плюс няколко бита лед и парчета.
Сега ние говорим! Но не Динан заглавията? Мамка му, ще трябва да заявка, че един ....
Колата също са хромирани М Паралели което мисля, че изглежда ужасно, и 540i Спорт предната броня вмъкнете (бита в предната част на бронята на окото - че си какво е това?) И карбонова навсякъде. Тези "функции" в съчетание с факта, че действително бях влюбен в Силвърстоун металик прави, че е изключително трудно да се получи ентусиазирани за черна кола chrommies с обикновени CF ....
Колата:
И ако ти не мисля, че беше CF претоварване, проверите това:
Задният дифузьор е също CF ...
След малко вътрешен дебат, няколко длъжности на борда търси вдъхновение за черни M5 и факта, че е дошло до гуша, не притежаваш автомобил в Хюстън (на обществения транспорт в Хюстън е LOLZ) ме накара да се обадя на собственика. Сега, аз се бореше да се купи кола от държава от двама членове M5board, които наистина знаят неща, така че наистина се борят, когато собственик е знаел до нищо за колата - той е страхотен човек, просто не е E39 M5 ентусиаст, който е превантивна поддръжка знам какво да правим и как наистина да се грижи за колата. Две неща ми даде увереност все пак, той е крадец BMW плащат за да получите обслужване направено, и той наистина е натъкнала като истински, честен, на земята човек.
Имах ППИ направено в Денвър и потвърждават от представител обича колата и си помислих аз получавах голяма цена, просто незначителни неща като смахнат предното стъкло и износени гуми - само износване продукти се нуждаят от подмяна. Аз бях твърдо те религиозно проверка на автомобил, за да сте сигурни, че всички са на обявените Динан ъпгрейди, тъй като това е защо бях закупуване на автомобил. Бях малко загрижени за това, защото имах стъпало Динан и те са там пише, че кола са получили пълен лечение S2. Защо тогава колата не са на Динан заглавията? Предположих, предишен собственик е откраднат някои от Динан части на разстояние преди да се възстанови продажна цена. Естествено, ако този човек е направил труда да се премахне заглавията, на разл и туберкулоза щеше да е очевиден избор е прекалено. ППИ разкри всички посочените части Динан бяха там, включително туберкулоза и Вел купища - облекчение! Въпреки това те не могат да проверите разликата без да го отваряте, така че не би могло да гарантира е все още там - въпреки че го е направил "чувстват" като на Test Drive ... ППИ разкри пълен Динан Етап 2 окачване - бонус!
Много писма, текстове и призовава по-късно аз дръпна спусъка. Аз се е съгласила да купи колата, която никога не е виждал, в друга държава, и знаех много малко за в чужда страна, в която аз не знам заглавието на процеса. Съвпадат, че съм се насладите на игра на покер или две? Аз не мисля така: P
Сега, като разбрах, покупка на автомобил в друга държава, с финансиране е трудно. Благодарен съм имал прекрасен мениджър банкова сметка, който ме заведе стъпка по стъпка през процеса. Тъй като собственикът е право на задържане върху колата, и той също не беше в името си (повече усложнение), които не могат да приготвят всичко предварително, лети и после се договарят да закупят автомобил и прогонват (Аз мога да приема поканата на банката и да им кажа да тел на пари чрез - но той ги отвежда завинаги да го получи и разбере, че на другия край (САЩ се назад, когато става дума за банкова ...)), така ефективно, единственият начин да летят до Денвър веднъж, без да пребивават там за какъв период от време е да се купи кола поглед незабележим.
Четвъртък следобед. Банков превод изпратен. Аз резервира еднопосочен билет до Денвър за следващата сутрин. Главата за Най-добър Купувам и вземете паспорта 9500ix (малко е знам как това ще бъде от решаващо значение), ръководител на Happy Hour и имам няколко напитки с приятели. Дом. Нерви строя. Не спя добре .... ЧАСТ III - Събиране
Аларма, strums ме буден (по-скоро успокояващо аларма опция на iPhone) в 6.00am. Душ, събирам важното за закара вкъщи. Чеклист:
Портфейл iPhone, Ipod, Камера, книга, детектор на радар, чорапи и жокей.
Ние сме добре да тръгвам. Такси за Междуконтиненталната Джордж Буш и преди да знам, че аз съм четене моята книга високо над Тексас. Безметежен полет, земя на време, Alite на време. Не чекиран багаж, върви направо към пристигането мотика площ и се обадете на собственика. Ех! Той е навакса по време на работа и имам навик го правя за още 40 минути. Върнете се в романа. Телефонът звъни - той е една минута път, "О, но аз не съм в M5, дойдох от работа в моя камион" Ех! Издържат нервите, но нищо не мога да направя ... чакането продължава ...
Оказа се, човекът е голям и моята оценка на характера му е точно, надявам се това е потвърждение, че съм направил правилното нещо, аз предполагам, че ще разберете скоро. От летище е на разстояние от DMV за някои Temp тагове, тогава спирам за кратко време да получите някои копия, направени на законопроекта за продажба и сега сме на път - в момента на истината наближава.
На този етап не бях нервен, странно Аз просто исках да се кача на пътя. Така че, когато най-накрая гаражна врата се отвори и видях колата, имаше много малко емоция, почти никакви облекчения. В мерник, слава Богу колата е точно както е описано. Взех един голям риск, но всички дойдоха чрез (докосване дърво). Аз също мисля, че тъй като колата не е моя стил, черно, хром и КФ, може би никога не е бил там ще бъде "Yippee" момент ...
Аз хвърлям въжето ми на задната седалка и да започне да играе с НСА и да преминете към кука ми IPod на Dension връзка - О кр * р, тя е предназначена за монтиране IPod мини и моя не се побират. 1200 мили само с радио? За щастие собственикът е свободен адаптер радио и го хвърля инча Той прави забравяйте да включите цялата хартия труд, той е и резервна гума на фондовата RIM, той също хвърли в стенна и гнездо "за всеки случай", уау, благодарности!
Първите впечатления: миризмата. Радвам се да се върна в БМВ. В Динан муфи звучи страхотно (докато не затвори врати / прозорци - много тихо), колата е стегнат и много добре, взети заедно. Аз съм вече ми харесва на широк екран и пълна NAV кожа. Динан маховик е добра, не много леки, но определено запалка. Динан SSK също е много точно, без да бъдат notchy или тежко на всички.
Паспорт 9500ix сигурно гладно и включен в Hardwired кабел (приятен бонус отново).
На 1200 мили пътуване започва в 2.30pm CMT. | 
07-01-2009, 05:08 ч.
Ride: S62 | | ЧАСТ IV - четири врати на яростта
След пътуване, което започна преди няколко месеца най-накрая съм собственик на 39 М5. От e30 да E34 и E39 до сега, аз считам себе си много привилегията да са собственост на всеки един от тези превозни средства. Аз започне дълго юг поход в Денвър следващите са се снабдили с колата. Всичко е много интуитивен, тъй като той винаги е в BMW и се чувстваш на e30 и E34 в тази кола. Аз го обичам, че когато БМВ си взема нещо само право, те не чувстват нужда да се промени за промяна името. В E39 плъзга soothingly и аз оценявам спокойствието на Динан консервни кутии, въртящият момент е впечатляващ. Аз уреждане и се наслаждавайте на преживяването.
Трафик е светлина в начина на таксуване около Денвър, давам колата няколко струи в 3-ти и 4-ти и съм изненадан, че 120 mph се чувства като 80. Не врява, не драма. Аз съм почти разочарован!
Няколко малки паника като радар bleeps, докато не започне да разбера какво означава всяка предупреждение (никога не притежава една преди).
Задвижващият на юг в СО е прекрасна. Широки подвижен магистрала с течаща трафик (веднъж последните Колорадо Спрингс) и ограничение на скоростта до 75. Аз круиз на 90 Вашият природа в подножието на планините на Запада. В път, когато идвам в черно Cooper S и да спечелят един служебен вагон. Ние караме заедно може би за 60 мили, плаващи по протежение на 100 mph. Тези нещастници са доста бързо на тази височина, но определено изчерпване на пара над 120 mph. Бях впечатлен от относително ускоряване на M5, аз определено не е без дъх, но аз знаех, че съм на 91 октана газ и то в голяма височина, е положителна, то ще се подобри след обратно в Тексас.
След няколко часа по пътя извадих в град, наречен Тринидад за гориво и пица. Намерих много малко пица съвместен на главната улица и охладени изложени в продължение на 30 минути. Красива линия исторически сгради Main Street. Това е срам, че магистрала основно рула над горната част на тази прекрасна града.
Обратно на пътя. Още блестящ крейсерска, а не полицай да се види. Единственото предупреждение на радара ми беше дал бяха срещи с тези на скоростта знаци - очевидно те имат значително подпис радар, както детектора ги качват от километри.
Миле при миля. Още по мили мили. Аз съм все още в Колорадо. О ш * т това ще бъде дълго пътуване!
Накрая на терена започва да се изравнява и планини дава път на подвижния равнини осеяни с класическа конична вулканите като въведа в североизточната част на Ню Мексико.
Аз съм най-бързо с обвивка от пейзажа и да разгледа сблъсък на табелата Тихоокеанския басейн в Северна Америка и произтичащите зона subduction пълен с обратно дъга басейни и вулканизъм .... Четири години
Геология в университета, ако не е предположил вече ... Това е зашеметяващ, за да видите класически примери книга текст в плът.
Ограничението на скоростта спада до 70 NM, а в по пътищата оправям и трафик е не съществува ... Отне ми нано-секунда да реши дали това е добра възможност да разтегнете краката. Стоят в 6-то, крак на пода. Ускоряване на умерено-бързо след като обороти конструкция, 120 mph е отишъл във флаш-диск, все още мили от пътя останалите. Леко гребена на пътя, да запазя в фиксиран. 150 mph, все още на пода. Хвани iPhone, бързо да стигнем до режим на камера и се изправяш това разстояние по време на шофиране с една ръка:
Аз проведе на за още 15 или 20 секунди, след като тази снимка. Динан казва една S2 е добро за 191 mph, аз трябва да кажа, че 185 + mph посочени. На надморска височина, на боклука газ. Тази кола е бърза!
Спра в Des Moines не по друга причина за бързо отчупвам няколко снимки:
Аз се чрез НМ сравнително бързо, аз просто намаляване на ъгъла на разстояние от държавата, тя е красива и все пак Определено ще се върна да го проверите някога.
Някъде в Тексас. Корабите на 90ish и път изчиства, крак малко и до 120 mph, когато радар детектор започва крещи! Тежки на спирачките до 80 mph. Потрепване на очите и сканиране на пътя. Нищо. Не е нещо. Какво F * CK? Дори и една кола в далечината. Е, реших да я съхранява до 80 mph само в случай, аз се чудя какво детектора качват? Най-малко една миля надолу по пътя и нисък и ето крайцер състояние ролки миналото в обратна посока - но няма реакция от страна на паспорта ..? Така, както ние кръст на радара писъци, преди почти незабавно низходящ в мълчание. Tricky HP е използвал за неотложен. Слава Богу, че в паспорта, уловени неотложен-на за на някой мили нагоре по пътя! Бих са тост при 120 mph! Pheeeeeeeeeeeew. Покупка радар детектор оправдани в една кокошка замах.
Този инцидент беше единственият път, когато срещани неотложен-на за цялата 1200 мили пътуване, обикновено радари останаха по лесно и са били откарани от паспорта с много предупреждение. Goes да покаже детектор на радар не е застраховка срещу билет, когато ченгетата се използват за неотложен. Всичко на всичко, за паспорт ме предупреди за около четири HP автомобили, докато е пътувал с висока скорост и се утвърди като достоен спътник пътуване. Очевидно аз съм още да направи оценка на способността на GPS паспорт, въпреки че на червена светлина предупреждения камера са много точни, макар че не полезно за мен. Никога не съм се шансове с светофари.
Карах в нощта, минаваща през града след малко градче, миля след миля. Започнах да се уморяват по около 9pm. А крак опъвам и някои Red Bull на бензиностанцията ми беше нащрек и будни отново. На този етап аз бях при крейсерска 5/10 mph над отворени граници на пътя. Тъмнината и състоянието ми не бяха благоприятни за всяка форма на бързо или дух на шофиране. Бях изумен от срязване количеството на малките земеделски градове в Texastate. Роден съм в малък град, така че може да се отнася до това, което е искал да растат в такава изолирана среда. Друг гориво кацане в друга мъртъв град победи. Най-голямото събитие на тази почивка е 20min чакам за Биг Мак. Бързо хранене ...
Очи, които попадат извън главата ми аз преобръщане в Уичита Фолс, щата Тексас и натиснете първия евтини мотел виждам разстояние за движение по пътищата. Това е ужасно място, но аз съм твърде уморен за да се грижи. Аз и да проверите в
Блиц с 2 тона дама от рецепцията. Паркирайте колата на гърба, душ, хит на матрака и се опитайте да не се чудят дали под наем стаи на час тук. Съня ми споменава за известно време като съм по-уморен преди най-накрая плаващи на разстояние.
Ден на едно пълно. 6AM Хюстън в Денвър. 2.30pm Денвър до Уичита Фолс - близо 700 мили. ЧАСТ V - Homeward Bound
Вторият ден започва в 9.30, уморени, но определено все още готови да тръгваме. След консултации с дни дама от рецепцията и вземете една ябълка на закуска бар реша да главата до Хюстън през HWY 281. Южна маршрут, който ще ме отведе през Остин и очевидно е била много по-живописни.
"Хилтън", Уичита Фолс:
На този етап също така ми хрумна да направите снимка на моята временни номера. Сега, това е законът да ги постави в долния десен ъгъл на предното стъкло, отзад. Вие не може да спори със закон!
Закон спазват гражданин:
Нямам представа дали тези нюанси ще бъде правен в Тексас ....
Аз бързо отпуск на двойно и тройно превоз начини зад като получа към 281. Гладка подвижен уличен продавач, най-вече едно платно с разпръснати над като зони. Зелената пасища линия на пътя и на подвижния равнини постепенно се превръщат в сплескан ниски хълмове и загладени на милиони години ерозия. Макар нищо да съперничи на СО или NM, този път предвижда различна страна на TX и е добре дошъл тръгване от мъртвите прав, функционален и ефикасен магистрали, че щеше да ме вземат чрез Fortworth.
Тази фаза е доста спокоен. Бях доста изненадан от това колко "Дивия Запад" някои от градовете Карах чрез били. Повечето са били относително "модерни" земеделие градове, докато няколко наистина ме заведе обратно към gunslingers и салони. Exhibit A - Главен Sttreet (неизвестен град)
Ранния следобед спрях в Мрамор водопад мислене би било странно място с живописна разходка или два (Тя се нарича Мрамор водопад в края на краищата нали?). След като говориш с няколко местните жители се оказва на спадове са dammed един loooong преди време - те не съществуват вече. Прогрес ...
Леко съм разочарован, определени за проучване на историческото улиците в Мрамор водопад. Едновременното случайно беше справедлив ден, състояла се само два пъти в годината. Така малки щандове облицовани улицата продажба на дребни предмети, храни, карате членства обучение и чл. Аз се скитаха мирно тук за един час и се стигна до покупката на прекрасна картина и някои занаяти.
Задната седалка пълен с покупките аз тръгват на турне отново. Наименование директно към Остин бях надолу с това пътуване и бе определен за подготовка вкъщи. Аз останах в магистрали чрез Остин не виждам нещо и трафик хит за известно време. В крайна сметка ляв завой към I-10 и аз бях най-накрая на пътя, което е довело пряко до Хюстън.
Много спокоен, докато, в 60 мили в дома, когато: Корабите на 90 км / ч по пътя проясни, тя да отнеме до 110 + mph и по-скоро драматично задната стъпки края странично за един крак! WTF! Задната започва snaking встрани и е много хлабав - Аз лекота върху спирачките и бавно го върна под контрол. Back Down последните 60 mph тя все още е навсякъде - определено е спукана гума Разбирам. Аз дърпам върху външната рамото и разбира се:
Ами благодаря на бога за резервна гума! И Джак и гнездо! Запазени ma бекон. Чувствам много одобрителен на предишния собственик на тази точка, както можете да си представите ...
На по-близо инспекция аз почти SH * T панталоните ми: Линк 1 Link 2 Линк 3
Имам флаш-обратно на това: http://i24.photobucket.com/albums/c1...20M5/NotMe.jpg
20 минути по-късно съм отново по пътя покрай накуцвайки в 50 mph. Аз проверка на болтове и гуми натиск 3 мили надолу по пътя на бензиностанция. Всичко добро. Въпреки това, аз съм много засегнати от лявата задна и факта, че имам предната гума на задната ... След няколко километра съм се удобно в 60 mph.
В следващия час е напрегната. Две ръце върху волана чака за други гуми да отида на мен. Бавно мили броя голо възвишение както подход Хюстън. Един телефонен разговор от приятели разкрива Аз може просто да го направи навреме, за да видите Стивън Линч с тях. Най-после! Аз дърпам в апартаментен комплекс разбиха доста добре, но щастлив да бъда вкъщи. Той е бил 1200 мили в 3 държави с няколко запомнящо инциденти по пътя. Пътуване аз няма да забравя. Какъв начин да видите някои от САЩ!
-------------------------------
Това беше hellava шофиране
Автомобилът е основно S2, освен това има различни резервни части заглавки. 1-ва и 2-ро съоръжения са безполезни. Тя трябва да има един консервативен 460 HP. Болт на добавки в съчетание с разликата 3,45 и lwt маховик правят колата доста забавно. Предполагам, че е под 12,8 автомобил, вероятно под 12,6 (не с мен шофиране!), Което не е лошо за тежък автомобил.
Нови гуми поръчан и за утре. Първи поглед към някои състав джанти (може би пазарите на труда един ден), продажба на aweful хром. Също така гледам към де-CF колата малко и промяна на предната броня скара. Аз ще го отведе до Динан дилър тук преди да сте сигурни, че работи оптимално при морското равнище и с uprated гориво.
Хмм, ЕСС-що завърши един компресор комплект за E39 M5 .... 600 + к.с. е изкушаващо: P Автомобил:
2002 E39 M5
Jet Black
51000 мили
Пълен кожа (тире и т.н.)
PDC Изменения:
Динан CAI
Динан МЗГ
Динан Скоростта купища
Динан Throttle Органи
Динан LTW Маховик
Динан Диференциални
Динан Етап 2 Спиране
Динан коса Презрамки
Динан Етап 5 Софтуер
Динан ауспуси
Bekkers заглавия
Dension IPod адаптер
Icky карбонова навсякъде
Аш | 
07-01-2009, 05:58 ч.
|  | Член | | Присъедини Дата: Jun 2009 Местоположение: Хюстън, TX
Ride: 07 M Roadster, 03 Nissan Pathfinder | | | Добре дошли, както за дискусии и до Тексас.
Яки пиша и снимки .. | 
07-01-2009, 07:32 ч.
|  | Г-н Catmundu | | Присъедини Дата: Jan 2007 Местоположение: Хюстън
Ride: 03 M5; 07 M Coupe | | Добре дошли  от друга Динан собственик М5. Мина просто не са толкова Динан части, както е твое. Не изваждайте предната броня твърде бързо. Грил с Т-образния върху него може да бъде там, за да държат на спирачни тръби, което не е на разположение на стандартния тренировка. Ето защо имам същия бар
Лъки собственикът има резервни гуми. Изглежда, че гумата е добре миналото е премиер. Аз не мисля, че колата на определи плоски би направил всеки добър с гума остава сте имали.
__________________ Звярът: E39 Dinan M5
Лил Брат: E86 M Coupe 
При скорост от .......... / / / M
Последно редактиран от 03BeastCharmer; 07-02-2009 в 08:24 AM.
| 
07-01-2009, 09:46 ч.
| | Модератор / / Media Екип | | Присъедини Дата: Sep 2003 Местоположение: H * ГРАД
Моето настроение: Ride: 95 / / / М3 | | | WOW хубаво конец. Това ми хареса много. Сладки търси кола и Любов на колела.
__________________ | 
07-02-2009, 08:15 AM
|  | Старши държави | | Присъедини Дата: Nov 2007
Моето настроение: | | Това беше добър прочети  Голяма кола
__________________ 1991 Bmw 332is
1999 Bmw М3 Vert | 
07-02-2009, 01:13 ч.
|  | Старши държави | | Присъедини Дата: Nov 2007 Местоположение: Heights
Ride: RIP'00 M5, здравей Vdub GTI | | | Колко мили са на S62 и ви замени жезъла си лагери все още?
връща мили спомени ... | 
07-02-2009, 01:26 ч.
Ride: 03 M5; 07 M Coupe | |
Първоначално Публикувано от rhouse181 Колко мили са на S62 и ви замени жезъла си лагери все още?
връща мили спомени ... |
Бъз убиец  Не everyones лагери изляза. Знам, че е някой местен 130K мили, и никакви проблеми.
Той каза, че е 51k мили преди пътуването, така че е нисък автомобил миля. Човек, дори колата ми е по-мили.
При скорост от .......... / / / M | 
07-02-2009, 02:11 ч.
|  | Старши държави | | Присъедини Дата: Nov 2007 Местоположение: Heights
Ride: RIP'00 M5, здравей Vdub GTI | |
Първоначално Публикувано от 03BeastCharmer Бъз убиец Не everyones лагери изляза. Знам, че е някой местен 130K мили, и никакви проблеми.
Той каза, че е 51k мили преди пътуването, така че е нисък автомобил миля. Човек, дори колата ми е по-мили. |
Haha Знам, знам  Който е, че 130k животно не трябва да го карам много трудно. има две други в Хюстън, тук не говорим, че трябваше да има възстановен Motor (1 от търговеца, от джоба !!!!) поради прът чукам ...
Просто прочетете нагоре в тънкостите на S62 ... m5board е чудесен ресурс за всички неща, S62. и можете да търсите там за моя пост по подмяна на прът лагер, аз имам един куп снимки взех на целия процес. Името на сайта ми е една и съща там ...
Съдейки по тичам висока скорост, ОП трябва ли да лудувам педала на газта и чуете сладко сладко музика, че моторните произвежда. просто да са запознати с дългосрочен мандат поддръжка имате пред себе си около 100k.
насладят на звяра ... I Miss мина всеки път, когато стартирате GTI. Но хей, такъв е живота
Последно редактиран от rhouse181; 07-02-2009 в 02:24 ч..
| 
07-02-2009, 10:20 ч.
|  | Старши държави | | Присъедини Дата: Sep 2007 Местоположение: гористи / колеж Станция
Публикации: 107
Моето настроение: Ride: 6-скорост 330i | | Яки пиша и голяма кола! Не мога да чакам да го видя, когато сте да я направи още по-добре | 
07-06-2009, 10:22 AM
Ride: S62 | |
Хм, може ли да го замени с интегрираната мрежа спирачка канал / скара? Мисля, че наистина ще се почисти на предната част на колата. Да, много щастлив, че резервни е включена - Бях толкова прави с цялата сага от този етап и просто исках да се прибера.
Първоначално Публикувано от rhouse181 Просто прочетете нагоре в тънкостите на S62 ... m5board е чудесен ресурс за всички неща, S62. и можете да търсите там за моя пост по подмяна на прът лагер, аз имам един куп снимки взех на целия процес. Името на сайта ми е една и съща там ...
Съдейки по тичам висока скорост, ОП трябва ли да лудувам педала на газта и чуете сладко сладко музика, че моторните произвежда. просто да са запознати с дългосрочен мандат поддръжка имате пред себе си около 100k.
насладят на звяра ... I Miss мина всеки път, когато стартирате GTI. Но хей, такъв е живота |
Вече си член там, доста добър форум (въпреки че страда от overposting и липса на търсене). Аз съм действително мисли за отпадане на резонатора, като кутии Dinnan са твърде тихо за моя вкус. Тогава реално месо от S62 хор може да бъде освободен
Първоначално Публикувано от mutjeng2 Добре дошли, както за дискусии и до Тексас.
Яки пиша и снимки .. |
Първоначално Публикувано от Schnell Яки пиша и голяма кола! Не мога да чакам да го видя, когато сте да я направи още по-добре  |
Първоначално Публикувано от 91e30 Това беше добър прочети Голяма кола |
Благодаря момчета - Надявам се да се изравняват с всички вас в някакъв етап.
Аш | 
07-06-2009, 11:15 AM
Ride: 03 M5; 07 M Coupe | | | На стандартния окото M5 скара, на last10 инча от двете страни всъщност са твърдо вещество (тъка модел, но без дупки). Това е раздел на скара, че тръбите спирачка канал отдава, и клиповете не са по стандарта M5 грил, така че трябва да Fab ваш собствен процес на закрепване, и ръчно тренировка всяко от дупки. На MTech (T-бар) скара страна тези области са дупки, и задната страна има точки за закрепване на тръби, така че инсталацията е модула. Когато аз имам Динан аз преминах през прием на Т-настройка на лента, за да направи инсталирате на спирачни тръби и капан вода по-лесно.
При скорост от .......... / / / M | 
07-06-2009, 03:31 ч.
| | Член | | Присъедини Дата: Jun 2008 Местоположение: Хюстън, TX
Моето настроение: Ride: 2003 325i | | удивителен хвалебствена статия! Колата изглежда страхотно!
на снимки на останките от разпенени гумите са много тревожно ... Бих од! себе си ако не бях в тази ситуация
Можех да си представя как inredible то трябва да се чувства за управление на 460 к.с. m5! LMAO и аз чудо в моя e46 325i с неговите 184 к.с. ... | 
05.14.2010, 23:02
| | Newbie | | Регистриран на: май 2010 година Местоположение: Денвър, CO
Ride: 01 спортни M5, 08 G37 Coupe Спорт | | | Уау - хубаво хвалебствена статия! Поздравления за вашата покупка и общата безопасно пътуване.
Аз се чувствам благословен - Купих си M5 с 35k мили от него преди година в Атланта, щата Джорджия, като бяха го дълъг път обратно към Денвър през Флорида & Тексас. Едва през месеца по-късно при инсталиране на една IPod адаптер, който разбрах, колата нито една резервна гума, нито на "М-комплект за мобилност трябва да са имали на нейно място! | 
05.17.2010, 24:49
|  | leadfoot | | Присъедини Дата: Jun 2007 Местоположение: Хюстън
Моето настроение: Ride: 97 М3; 88 М3 | | Ей Аш! Добре дошли!  G и се запознах с U в M5 отговори на няколко месеца назад.
__________________ Amita
97 М3
88 М3 |  | | Нишка Инструменти | | | | Покажи Режими | Оцени тази тема | Линейни Режим | |
Правила за публикуване
| Ти не може да публикувате нови конци Ти не може да публикувате отговори Ти не може да публикувате прикачени файлове Ти не може да редактирате вашите мнения HTML код е На | | | | Ново на сайта? | Имате нужда от помощ? | | | | Всички времена са GMT -5. В момента е: 04:40 ч.. | | |